Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

Administrare Pagin─â Facebook

Vizibilitate ┼či identitate pentru afacerea ta

Prezen╚Ťa ├«n social media este ast─âzi obligatorie pentru orice afacere.
 • Aproape 12┬ámilioane de rom├óni acceseaz─â Facebook.
 • Administrare Pagin─â Facebook & Instagram
 • Promovarea targetata pe Facebook ┼či Instagram.
 • P├ólnii de vanzare personalizate.
 • Strategie de marketing inteligent─â.
Administrare Pagina Facebook

87% dintre anteprenori spun c─â prezen╚Ťa ├«n social media a avut un impact pozitiv asupra afacerii.

Ceea ce ├«i face pe unii s─â aib─â succes fa╚Ť─â de al╚Ťii este c─â desf─â╚Öoar─â o activitate intensiv─â de optimizare a bugetelor, experimentare continu─â, re├«mprosp─âtare a creativelor, ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd mentenan╚Ť─â a tuturor elementelor care ╚Ťin de Facebook Ads.

Pâlnie de vânzare

P├ólnia de v├ónzare, numit─â ┼či funnel de marketing, este o metoda strategic─â de cre┼čterea a profitului. Utilizat─â inteligent, ├«┼úi poate oferi rezultatele dorite pentru promovare Facebook ├«ntr-un timp scurt!
Funnel Marketing

O metoda facil─â de exemplificare grafic─â a pa┼čilor ┼či etapelor parcurse de clien┼úi ├«n promovare Facebook, p├ólnia de v├ónzare te va ajuta s─â planifici strategia potrivit─â. Poate cuprinde un numar variat de pa┼či, ├«n func┼úie de rezultatele dorite.

 • Con┼čtientizare (prezentarea afacerii)
 • Interes (informare suplimentar─â)
 • Decizie (v├ónzare ┼či achizi┼úionare)
 • Ac┼úiune (retargetare ┼či ├«ncredere)

Afl─â cum te poate ajuta procesul de promovare Facebook s─â ob┼úii rezultatele dorite. Folose┼čte inteligent un funnel de v├ónzari!

Promovare Pe Instagram

Promovare pe Instagram

Instagram folosește aceleași instrumente eficiente de promovare precum Facebook ceea ce ne permite scalarea și optimizarea constantă a campaniilor.

Instagram este canalul cu cea mai mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani. Are peste 1 miliard de conturi active la nivel global și peste 1 milion de utilizatori doar în România.

Cu ajutorul anun╚Ťurilor personalizate po╚Ťi transmite ├«ntr-un mod mult mai creativ mesajul afacerii tale, construind rela╚Ťii cu poten╚Ťialii t─âi clien╚Ťi.

Agentie Facebook

De ce s─â folose┼čti promovarea Facebook?

Facebook este o platforma mai multe cu vaste modalităţi de targetare, pentru a putea ajunge la clienţii tăi. Putem să facem campanii orientate către obiectivele tale: dezvoltare vânzări online, generare de noi lead-uri sau trafic în offline.

Prin intermediul acestor servicii, afacerea ta va fi vizibil─â poten┼úialilor clien┼úi, a┼čadar vei fi mai aproape de audien┼ú─â! Descoper─â ┼či tu beneficiile SEO Cherry ┼či opteaz─â pentru promovare pe Facebook!

Brand Awareness
Prin campaniile de awareness cre┼čtem imaginea afacerii tale. Studiile arat─â c─â utilizatorii cump─âr─â mai mult de la o afacere care are o comunitate. Prin campaniile de imagine, str├óngem mai multe like-uri la pagin─â ┼či ajungem la mai mul┼úi useri, p─âstr├ónd un cost redus prin promovare Facebook.

Interacţiuni
Ai clien┼úi care ├«┼úi cunosc afacerea, ├«ns─â nu au interac┼úionat ├«nca cu ea? Facem campanii de retargeting pentru acele persoane, p├óna c├ónd interactioneaz─â cu afacerea ta a┼ča cum ne dorim.

Peste 85% dintre utilizatorii români de internet au conturi active în social media și se așteaptă să găsească aici tot ceea ce au nevoie.

Ajungem la avatarul de client potrivit prin AI avansat de targetare. Recuper─âm v├ónz─ârile pierdute prin campanii de retargetare, implementem adseturi din experian╚Ťa acumulat─â ╚Öi profit─âm de interesele utilizatorilor Facebook care ne acceseseaz─â pagina.

Agenţie Social Media Marketing

SEO Cherry este o agen╚Ťie dedicat─â succesului t─âu.
Echipa noastr─â de exper╚Ťi SEO aduce strategii ╚Öi tehnici SEO dovedite pentru a cre┼čte traficul pe site. S─â fim sinceri, o cre╚Öterea a c─âut─ârii organice nu poate fi ├«nt├ómpl─âtoare, ci este rezultatul faptului c─â o agen┼úie SEO talentat─â a lucrat pentru tine.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contacteaz─â-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
 • Un e-mail sau un apel
 • O estimare pentru proiect
 • O mini-analiz─â a site-ului
 • O prezentare online
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
În ce nisă activezi?
Cu aproximare, care este bugetul t─âu lunar pentru reclame?