Servicii Optimizare SEO
Marketing
Creare Site
Consultanţă Gratuită
WhatsApp 0751882384
L-D 10:00-15:00

Administrare Pagină Facebook

Vizibilitate şi identitate pentru afacerea ta

Prezența în social media este astăzi obligatorie pentru orice afacere.
 • Aproape 12 milioane de români accesează Facebook.
 • Administrare Pagină Facebook & Instagram
 • Promovarea targetata pe Facebook şi Instagram.
 • Pâlnii de vanzare personalizate.
 • Strategie de marketing inteligentă.
Administrare Pagina Facebook

87% dintre anteprenori spun că prezența în social media a avut un impact pozitiv asupra afacerii.

Ceea ce îi face pe unii să aibă succes față de alții este că desfășoară o activitate intensivă de optimizare a bugetelor, experimentare continuă, reîmprospătare a creativelor, și nu în ultimul rând mentenanță a tuturor elementelor care țin de Facebook Ads.

Pâlnie de vânzare

Pâlnia de vânzare, numită şi funnel de marketing, este o metoda strategică de creşterea a profitului. Utilizată inteligent, îţi poate oferi rezultatele dorite pentru promovare Facebook într-un timp scurt!
Funnel Marketing

O metoda facilă de exemplificare grafică a paşilor şi etapelor parcurse de clienţi în promovare Facebook, pâlnia de vânzare te va ajuta să planifici strategia potrivită. Poate cuprinde un numar variat de paşi, în funcţie de rezultatele dorite.

 • Conştientizare (prezentarea afacerii)
 • Interes (informare suplimentară)
 • Decizie (vânzare şi achiziţionare)
 • Acţiune (retargetare şi încredere)

Află cum te poate ajuta procesul de promovare Facebook să obţii rezultatele dorite. Foloseşte inteligent un funnel de vânzari!

Promovare Pe Instagram

Promovare pe Instagram

Instagram folosește aceleași instrumente eficiente de promovare precum Facebook ceea ce ne permite scalarea și optimizarea constantă a campaniilor.

Instagram este canalul cu cea mai mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani. Are peste 1 miliard de conturi active la nivel global și peste 1 milion de utilizatori doar în România.

Cu ajutorul anunțurilor personalizate poți transmite într-un mod mult mai creativ mesajul afacerii tale, construind relații cu potențialii tăi clienți.

Agentie Facebook

De ce să foloseşti promovarea Facebook?

Facebook este o platforma mai multe cu vaste modalităţi de targetare, pentru a putea ajunge la clienţii tăi. Putem să facem campanii orientate către obiectivele tale: dezvoltare vânzări online, generare de noi lead-uri sau trafic în offline.

Prin intermediul acestor servicii, afacerea ta va fi vizibilă potenţialilor clienţi, aşadar vei fi mai aproape de audienţă! Descoperă şi tu beneficiile SEO Cherry şi optează pentru promovare pe Facebook!

Brand Awareness
Prin campaniile de awareness creştem imaginea afacerii tale. Studiile arată că utilizatorii cumpără mai mult de la o afacere care are o comunitate. Prin campaniile de imagine, strângem mai multe like-uri la pagină şi ajungem la mai mulţi useri, păstrând un cost redus prin promovare Facebook.

Interacţiuni
Ai clienţi care îţi cunosc afacerea, însă nu au interacţionat înca cu ea? Facem campanii de retargeting pentru acele persoane, pâna când interactionează cu afacerea ta aşa cum ne dorim.

Peste 85% dintre utilizatorii români de internet au conturi active în social media și se așteaptă să găsească aici tot ceea ce au nevoie.

Ajungem la avatarul de client potrivit prin AI avansat de targetare. Recuperăm vânzările pierdute prin campanii de retargetare, implementem adseturi din experianța acumulată și profităm de interesele utilizatorilor Facebook care ne accesesează pagina.

Agenţie Social Media Marketing

SEO Cherry este o agenție dedicată succesului tău.
Echipa noastră de experți SEO aduce strategii și tehnici SEO dovedite pentru a creşte traficul pe site. Să fim sinceri, o creșterea a căutării organice nu poate fi întâmplătoare, ci este rezultatul faptului că o agenţie SEO talentată a lucrat pentru tine.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contactează-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
 • Un e-mail sau un apel
 • O estimare pentru proiect
 • O mini-analiză a site-ului
 • O prezentare online
Mesaj trimis!