Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

Audit SEO Conţinut

Ob╚Ťine mai mult de la con╚Ťinutul existent

Con╚Ťinutul este calea prin care ajungi la utilizatorii t─âi, este felul ├«n care te adresezi utiliatorilor ╚Öi le oferi sprijinul.

Asta facem atunci c├ónd realiz─âm un audit de con╚Ťinut: inventariem toate materialele create anterior, le evalu─âm calitatea ╚Öi le m─âsur─âm eficien╚Ťa. Pentru a-╚Ťi putea oferi recomand─âri s─â ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti, refaci sau, dup─â caz, renun╚Ťi la anumite fragmente care nu sunt aliniate cu vocea ta sau nu ├«╚Ťi aduc niciun beneficiu.

Audit Seo Continut

Audit SEO Conţinut

Atunci c├ónd con╚Ťinutul existent nu este aliniat cu noua strategie, sunt necesare un inventar ╚Öi o evaluare a acestuia.

Acest audit este pentru afacerile care vor s─â ob╚Ťin─â toate avantajele pe care le are de oferit content marketingul

  • Maximizezi beneficiile con╚Ťinutului existent care are deja rezultate.
  • Reevaluezi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti con╚Ťinutul care poate fi mai bine scris ╚Öi mai performant.
  • ├Ä╚Ťi aliniezi ├«ntregul con╚Ťinut astfel ├«nc├ót s─â-l po╚Ťi integra ├«ntr-o strategie coerent─â, care va avea efecte favorabile pe termen lung asupra evolu╚Ťiei business-ului de care te ocupi.
Audit Seo Tehnic

Tool-uri Premium utilizate în Audit SEO Conţinut

Pentru a te propulsa în topul Google si folosim tools-uri premium!

Tool SEO Premium ÔÇô ├Än calitate de consultan╚Ťi SEO, audit─âm ╚Öi optimiz─âm numeroase website-uri, de la eCommerce la lead generation ╚Öi de la site-uri de ╚Ötiri la site-uri de servicii. ├Än ciuda diferen╚Ťelor, toate au foarte multe ├«n comun.

Indiferent de tehnologia pe care o folose╚Öti, ├«╚Ťi garant─âm c─â noi suntem agen╚Ťia tehnic─â de SEO capabil─â s─â optimizeze pentru toate motoarele de c─âutare ╚Öi s─â te ajute s─â-╚Ťi optimizezi performan╚Ťa ├«n rezultatele organice.

Automatizare Seo

De la con╚Ťinut intuitiv la content marketing

Pentru un business care este deja prezent și activ în online, dar nu se bucură de toate avantajele contentului performant, un Tool SEO Premium poate aduce mai multă claritate strategică și de implementare.

Ne-am dat seama c─â facilitarea tranzi╚Ťiei de la con╚Ťinut intuitiv la content marketing bazat pe date ╚Öi cu rezultate m─âsurabile face parte din misiunea noastr─â.

Audit SEO Conţinut

Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â ├«┼úi spunem c─â dintr-un e╚Öantion de 1 miliard de pagini, 90,88% din pagini nu primesc trafic organic de la Google? Tu ┼čtii cum performeaz─â site-ul t─âu?

Audit SEO Conţinut

SEO Cherry este o agen╚Ťie dedicat─â succesului t─âu.
Auditul de content ne traseaz─â o serie de ac╚Ťiuni ╚Öi direc╚Ťii ├«n care putem ghida con╚Ťinutul de pe blogul t─âu de afaceri.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contacteaz─â-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
  • Un e-mail sau un apel
  • O estimare pentru proiect
  • O mini-analiz─â a site-ului
  • O prezentare online
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
În ce nisă activezi?
Cu aproximare, care este bugetul t─âu lunar pentru reclame?