Servicii Optimizare SEO
Marketing
Creare Site
Consultanţă Gratuită
WhatsApp 0751882384
L-D 10:00-15:00

Creare Site Pensiune

Creare Site Pensiune

Creare Site Pensiune şi Servicii de Optimizare SEO

Ospitalitatea este o industrie competitivă și înțelegem importanța unui site care oferă utilizatorului o experienţă dinamică şi interactivă.

Am dublat numarul de rezervări în mai putin de o lună

Cele mai recente cercetări din industria ospiralităţii, arată că până la 76% dintre turişti şi-au rezervat cazarea prin intermediul unui site de rezervări online (Booking.com, TravelMinit.ro, Expedia.com, AirBnb.com, Hrs.com etc.).

Strategia de marketing se bazează pe mulți factori (…) însă nu toți îți aduc profitul dorit! Comisioanele site-urilor sunt destul de mari și șansele de a te diferenția din mulțimea pensiunilor de pe OTA (site-urile de rezervări), cam mici… Propriul tău site bine Optimizat SEO, îți aduce mai mulți oaspeţi și toți banii din rezervări rămân la tine!

Dacă site-ul tău se încarcă greu, ai pierdut clientul! În era vitezei, oamenii nu au timp și răbdare. Pur și simplu dau X și trec mai departe. La concurenții tăi! În primul rând, nu ai nici o șansă pentru a ajunge pe prima pagină. Google va considera site-ul irelevant din perspectiva experienței pe care o oferă vizitatorilor.

Cât de rapid este site-ul pensiunii tale?

Află gratuit care este viteza de încărcare a site-ului tău și ce poți face să se încarce mai rapid.
Sitemap Site Pensiune

Sitemap XML

Pentru mulți proprietari de site-uri, sitemap-ul nu este un concept cu adevărat important. În realitate, un sitemap este un instrument foarte puternic, care poate crește valoarea unui site. Mai mult decât atât, implementat în site-ul noastru, poate face navigarea mai ușoară pentru cititori. Protocolul Sitemaps permite unui webmaster să informeze motoarele de căutare despre adresele URL de pe un site web care sunt disponibile pentru crawling. Sitemap este un fișier XML care listează adresele URL pentru un site.
Site Pensiune Wordpress

Programare WordPress

Pe site-ul wordpress.org se menţionează că 27% din toate site-urile de internet sunt realizate pe această platformă. Nu avem cum să verificăm dacă este adevărat, din experienţă îţi garantăm că un numar foarte mare de site-uri din România sunt realizate în WordPress. 

Interfata Ui Ux Site Pensiune

Interfață grafică atractivă și prietenoasă (UX și UI)

Abordarea noastră în ceea ce privește designul web şi experiența utilizatorului se bazează pe cercetări metodice, planificare strategică și colaborare. Vom revizui activele site-ului pensiunii și vom veni cu un plan de proiectare care vă va menține utilizatorul în centrul tuturor deciziilor.
Website Pensiune Optimizat Pentru Mobile

Mobile-Friendly

Suntem în anul 2021, iar dispozitivele mobile continuă să ia fața oricărui desktop în bătălia traficului online. Mai exact, 55% din tot traficul online este trafic mobil. Dacă stai să te gândești mai bine, este destul de normal. Puțini oameni mai au răbdarea să scrolleze Social Media sau să urmărească Youtube din fața desktop-ului. Dacă aceste site-uri web sunt folosite de pe mobil, de ce site-ul tău ar fi diferit?
Sistem De Rezervari Pensiune

Sistem de rezervări şi confirmare din Email

Sistemul de rezervare este un instrument care permite rezervarea online direct pe site-ul pensiunii, activând astfel cel mai valoros şi profitabil canal de vanzări online. Instrumentul oferă o confirmare instantanee a rezervării şi poţi actualiza ofertele, codurile de reducere, tarifele, serviciile sau taxele în funcţie de cerinţe.

Chat Bot Online Pensiune

Chatbot pentru Pensiune

Un Chatbot pentru pensiune este echivalentul modern al unui concierge și una dintre cele mai noi tehnologii folosite pentru a îmbunătăți experiențele vizitatorilor. Oaspeții pot cere informaţii despre check-in, check-out, rezervări și chiar recomandări pentru restaurant sau obiective turistice din zonă. Business Insider estimează că peste 80% dintre firme ar trebui să aibă implementat un fel de automatizare chatbot până în 2021.

Facebook Pixel Pentru Pensiune

Implementam Facebook Pixel

Este evident că Facebook este cea mai recunoscută și mai mare rețea de socializare din România. În medie, Facebook se mândrește cu aproape 12 milioane de utilizatori români. În termeni simpli, Facebook Pixel este un cod plasat în mai multe locuri de pe site-ul pensiunii, pentru a monitoriza audienţele standard sau personalizate care se desfășoară pe site.

Trimite Automat Facturile Prin Email

Facturier PDF Automat

De acum înainte facturile in format PDF le poţi personaliza cu ușurință și le poţi trimite automat oaspeților pe baza detaliilor de plată. O factură PDF include detaliile rezervării, detalii de plată, servicii, informaţii despre rezervare şi taxe. Pluginul îţi permite să trimiteți facturi în Email ca atașament la rezervările confirmate, precum și să le vizualizezi, să le descarci sau să le printezi în orice moment.

Creare Site Pensiune

Sistem de rezervări complet automat fără costuri ascunse sau comisioane de rezervare

Verifică Gradul De Optimizare SEO

Ce se întâmplă dacă îţi spunem că dintr-un eșantion de 1 miliard de pagini, 90,88% din pagini nu primesc trafic organic de la Google? Tu ştii cum performează site-ul tău?

Creare Site Pensiune

Experienţă în industria ospitalităţii
Am avut succes şi rezultate semnificative pentru o gamă largă de unităţi de cazare. Din prima zi de lansare, clienții noștri au văzut o creștere fantastică în numărul de rezervări, precum și feedback pozitiv din partea oaspeţilor. Elementele cheie ale strategiei de marketing hotelier sunt concentrate pe Optimizarea SEO şi retargetarea audienţelor calde după instalearea Facebook Pixel.
Altomi Gabriel
Owner/CEO Casa Dives - Varianta Boieresca
Altomi Gabriel

Contactează-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
Un e-mail sau un apel
O estimare pentru proiect
O mini-analiză a site-ului
O prezentare online
Mesaj trimis!