Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

Creare Site Pensiune

Creare Site Pensiune

Creare Site Pensiune ┼či Servicii de Optimizare SEO

Ospitalitatea este o industrie competitiv─â ╚Öi ├«n╚Ťelegem importan╚Ťa unui site care ofer─â utilizatorului o experien┼ú─â dinamic─â ┼či interactiv─â.

Am dublat numarul de rezervări în mai putin de o lună

Cele mai recente cercet─âri din industria ospiralit─â┼úii, arat─â c─â p├ón─â la 76% dintre turi┼čti ┼či-au rezervat cazarea prin intermediul unui site de rezerv─âri online (Booking.com, TravelMinit.ro, Expedia.com, AirBnb.com, Hrs.com etc.).

Strategia de marketing se bazeaz─â pe mul╚Ťi factori (…) ├«ns─â nu to╚Ťi ├«╚Ťi aduc profitul dorit! Comisioanele site-urilor sunt destul de mari ╚Öi ╚Öansele de a te diferen╚Ťia din mul╚Ťimea pensiunilor de pe OTA (site-urile de rezerv─âri), cam mici… Propriul t─âu site bine Optimizat SEO, ├«╚Ťi aduce mai mul╚Ťi oaspe┼úi ╚Öi to╚Ťi banii din rezerv─âri r─âm├ón la tine!

Dac─â site-ul t─âu se ├«ncarc─â greu, ai pierdut clientul! ├Än era vitezei, oamenii nu au timp ╚Öi r─âbdare. Pur ╚Öi simplu dau X ╚Öi trec mai departe. La concuren╚Ťii t─âi! ├Än primul r├ónd, nu ai nici o ╚Öans─â pentru a ajunge pe prima pagin─â. Google va considera site-ul irelevant din perspectiva experien╚Ťei pe care o ofer─â vizitatorilor.

Cât de rapid este site-ul pensiunii tale?

Afl─â gratuit care este viteza de ├«nc─ârcare a site-ului t─âu ╚Öi ce po╚Ťi face s─â se ├«ncarce mai rapid.
Sitemap Site Pensiune

Sitemap XML

Pentru mul╚Ťi proprietari de site-uri, sitemap-ul nu este un concept cu adev─ârat important. ├Än realitate, un sitemap este un instrument foarte puternic, care poate cre╚Öte valoarea unui site. Mai mult dec├ót at├ót, implementat ├«n site-ul noastru, poate face navigarea mai u╚Öoar─â pentru cititori. Protocolul Sitemaps permite unui webmaster s─â informeze motoarele de c─âutare despre adresele URL de pe un site web care sunt disponibile pentru crawling. Sitemap este un fi╚Öier XML care listeaz─â adresele URL pentru un site.
Site Pensiune Wordpress

Programare WordPress

Pe site-ul wordpress.org se menţionează că 27% din toate site-urile de internet sunt realizate pe această platformă. Nu avem cum să verificăm dacă este adevărat, din experienţă îţi garantăm că un numar foarte mare de site-uri din România sunt realizate în WordPress. 

Interfata Ui Ux Site Pensiune

Interfa╚Ť─â grafic─â atractiv─â ╚Öi prietenoas─â (UX ╚Öi UI)

Abordarea noastr─â ├«n ceea ce prive╚Öte designul web ┼či experien╚Ťa utilizatorului se bazeaz─â pe cercet─âri metodice, planificare strategic─â ╚Öi colaborare. Vom revizui activele site-ului pensiunii ╚Öi vom veni cu un plan de proiectare care v─â va men╚Ťine utilizatorul ├«n centrul tuturor deciziilor.
Website Pensiune Optimizat Pentru Mobile

Mobile-Friendly

Suntem ├«n anul 2021, iar dispozitivele mobile continu─â s─â ia fa╚Ťa oric─ârui desktop ├«n b─ât─âlia traficului online. Mai exact, 55% din tot traficul online este trafic mobil. Dac─â stai s─â te g├ónde╚Öti mai bine, este destul de normal. Pu╚Ťini oameni mai au r─âbdarea s─â scrolleze Social Media sau s─â urm─âreasc─â Youtube din fa╚Ťa desktop-ului. Dac─â aceste site-uri web sunt folosite de pe mobil, de ce site-ul t─âu ar fi diferit?
Sistem De Rezervari Pensiune

Sistem de rezerv─âri ┼či confirmare din Email

Sistemul de rezervare este un instrument care permite rezervarea online direct pe site-ul pensiunii, activ├ónd astfel cel mai valoros ┼či profitabil canal de vanz─âri online. Instrumentul ofer─â o confirmare instantanee a rezerv─ârii ┼či po┼úi actualiza ofertele, codurile de reducere, tarifele, serviciile sau taxele ├«n func┼úie de cerin┼úe.

Chat Bot Online Pensiune

Chatbot pentru Pensiune

Un Chatbot pentru pensiune este echivalentul modern al unui concierge ╚Öi una dintre cele mai noi tehnologii folosite pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťele vizitatorilor. Oaspe╚Ťii pot cere informa┼úii despre check-in, check-out, rezerv─âri ╚Öi chiar recomand─âri pentru restaurant sau obiective turistice din zon─â. Business Insider estimeaz─â c─â peste 80% dintre firme ar trebui s─â aib─â implementat un fel de automatizare chatbot p├ón─â ├«n 2021.

Facebook Pixel Pentru Pensiune

Implementam Facebook Pixel

Este evident c─â Facebook este cea mai recunoscut─â ╚Öi mai mare re╚Ťea de socializare din Rom├ónia. ├Än medie, Facebook se m├óndre╚Öte cu aproape 12 milioane de utilizatori rom├óni. ├Än termeni simpli, Facebook Pixel este un cod plasat ├«n mai multe locuri de pe site-ul pensiunii, pentru a monitoriza audien┼úele standard sau personalizate care se desf─â╚Öoar─â pe site.

Trimite Automat Facturile Prin Email

Facturier PDF Automat

De acum ├«nainte facturile in format PDF le po┼úi personaliza cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi le po┼úi trimite automat oaspe╚Ťilor pe baza detaliilor de plat─â. O factur─â PDF include detaliile rezerv─ârii, detalii de plat─â, servicii, informa┼úii despre rezervare ┼či taxe. Pluginul ├«┼úi permite s─â trimite╚Ťi facturi ├«n Email ca ata╚Öament la rezerv─ârile confirmate, precum ╚Öi s─â le vizualizezi, s─â le descarci sau s─â le printezi ├«n orice moment.

Creare Site Pensiune

Sistem de rezerv─âri complet automat f─âr─â costuri ascunse sau comisioane de rezervare

Verific─â Gradul De Optimizare SEO

Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â ├«┼úi spunem c─â dintr-un e╚Öantion de 1 miliard de pagini, 90,88% din pagini nu primesc trafic organic de la Google? Tu ┼čtii cum performeaz─â site-ul t─âu?

Creare Site Pensiune

Experienţă în industria ospitalităţii
Am avut succes ┼či rezultate semnificative pentru o gam─â larg─â de unit─â┼úi de cazare. Din prima zi de lansare, clien╚Ťii no╚Ötri au v─âzut o cre╚Ötere fantastic─â ├«n num─ârul de rezerv─âri, precum ╚Öi feedback pozitiv din partea oaspe┼úilor. Elementele cheie ale strategiei de marketing hotelier sunt concentrate pe Optimizarea SEO ┼či retargetarea audien┼úelor calde dup─â instalearea Facebook Pixel.
Altomi Gabriel
Owner/CEO Casa Dives - Varianta Boieresca
Altomi Gabriel

Contacteaz─â-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
Un e-mail sau un apel
O estimare pentru proiect
O mini-analiz─â a site-ului
O prezentare online
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
În ce nisă activezi?
Cu aproximare, care este bugetul t─âu lunar pentru reclame?