Servicii Optimizare SEO
Marketing
Creare Site
Consultanţă Gratuită
WhatsApp 0751882384
L-D 10:00-15:00

De ce să ne alegi

Automatizare Seo

Automatizăm resursele SEO

Relația pe care o avem cu clienții noștri este foarte importantă și ne dorim ca ei să beneficieze rapid de cele mai importante date. De aceea, salvăm timp automatizând cea mai mare parte din rapoarte și ne asigurăm că echipa internă este concentrată pe ceea ce contează: performanța campaniilor și satisfacția clienților.

Programul de optimizat seo se conectează la Facebook, Google Analytics, Bing, Google Search Console, orice motor de căutare și extrage date cum ar fi: numarul de cititori pe care i-a avut articolul și cum s-a schimbat vizibilitatea site-ului optimizat după ce a fost publicat articolul.

Tool Cuvinte Cheie 23

23 de instrumente pentru cuvinte cheie

Toate instrumentele preferate de cercetare a cuvintelor cheie sunt integrate chiar în instrumentul de clasificare a cuvintelor cheie Rank Tracker: Google Ads Keyword Planner; Competition research; Domain Research; Related Searches; Autocomplete tools; Related Questions; Google Analytics şi Search Console. Utilizate împreună, aceste surse vă ne vor oferi mii de cuvinte cheie pe care nu le-ați fi găsit în altă parte pe web. Pe măsură ce găseşte idei de cuvinte cheie, tool-ul le va grupa automat în funcție de subiect, astfel încât să putem analiza și viza grupuri întregi de cuvinte cheie.

Inteligenta Seo Competitiva

Urmărim concurenţii - cea mai eficientă strategie

Folosim una dintre cele mai eficiente strategii - urmărim concurenții. Verificatorul cuvintelor cheie ne permite să urmărim tacticile concurenților și să vedem cât de bine le merge în rezultatele căutării. Analizăm valori SEO și cântărim șansele de a ne clasa și pentru acele cuvinte cheie. Instrumentul de optimizare analizează, de asemenea, site-urile web ale celor mai buni 10 concurenți.

Analiza Cuvintelor Cheie Reinventata

Cuvinte cheie - reinventăm analiza cuvintelor cheie

Verificăm poziția cuvintelor şi găsim mii de cuvinte cheie; le alegem pe cele mai bune şi le acordăm prioritate. În plus față de datele privind volumul de căutare și concurența, combinăm scorul de dificultate al cuvântului cheie cu statisticile de verificare a traficului din Google Analytics pentru a decide ce cuvânt cheie va fi mai ușor de clasat.
Optimizam Structura Site-Ului

Optimizăm structura site-ului

Utilizăm un verificator de linkuri interne pentru a vizualiza structura site-ului și pentru a descoperi instantaneu problemele de cod. Când vedem o problemă, remediem structura și exportăm modificările ca listă de verificare pentru programatorii web.

Verifică Gradul De Optimizare SEO

Ce se întâmplă dacă îţi spunem că dintr-un eșantion de 1 miliard de pagini, 90,88% din pagini nu primesc trafic organic de la Google? Tu ştii cum performează site-ul tău?

Prognoze realiste

Vizibilitate şi trafic sporit.
Prognoze transformate în rezultate pentru afaceri. Acțiunile SEO au impact asupra traficului organic, impact pe care te ajutăm să-l măsori și să-l îmbunătățești cu ajutorul campaniilor pe care le facem.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contactează-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
  • Un e-mail sau un apel
  • O estimare pentru proiect
  • O mini-analiză a site-ului
  • O prezentare online
Mesaj trimis!