Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

De ce s─â ne alegi

Automatizare Seo

Automatiz─âm resursele SEO

Rela╚Ťia pe care o avem cu clien╚Ťii no╚Ötri este foarte important─â ╚Öi ne dorim ca ei s─â beneficieze rapid de cele mai importante date. De aceea, salv─âm timp automatiz├ónd cea mai mare parte din rapoarte ╚Öi ne asigur─âm c─â echipa intern─â este concentrat─â pe ceea ce conteaz─â: performan╚Ťa campaniilor ╚Öi satisfac╚Ťia clien╚Ťilor.

Programul de optimizat seo se conectează la Facebook, Google Analytics, Bing, Google Search Console, orice motor de căutare și extrage date cum ar fi: numarul de cititori pe care i-a avut articolul și cum s-a schimbat vizibilitatea site-ului optimizat după ce a fost publicat articolul.

Tool Cuvinte Cheie 23

23 de instrumente pentru cuvinte cheie

Toate instrumentele preferate de cercetare a cuvintelor cheie sunt integrate chiar ├«n instrumentul de clasificare a cuvintelor cheie Rank Tracker: Google Ads Keyword Planner; Competition research; Domain Research; Related Searches; Autocomplete tools; Related Questions; Google Analytics ┼či Search Console. Utilizate ├«mpreun─â, aceste surse v─â ne vor oferi mii de cuvinte cheie pe care nu le-a╚Ťi fi g─âsit ├«n alt─â parte pe web. Pe m─âsur─â ce g─âse┼čte idei de cuvinte cheie, tool-ul le va grupa automat ├«n func╚Ťie de subiect, astfel ├«nc├ót s─â putem analiza ╚Öi viza grupuri ├«ntregi de cuvinte cheie.

Inteligenta Seo Competitiva

Urmărim concurenţii - cea mai eficientă strategie

Folosim una dintre cele mai eficiente strategii - urm─ârim concuren╚Ťii. Verificatorul cuvintelor cheie ne permite s─â urm─ârim tacticile concuren╚Ťilor ╚Öi s─â vedem c├ót de bine le merge ├«n rezultatele c─âut─ârii. Analiz─âm valori SEO ╚Öi c├ónt─ârim ╚Öansele de a ne clasa ╚Öi pentru acele cuvinte cheie. Instrumentul de optimizare analizeaz─â, de asemenea, site-urile web ale celor mai buni 10 concuren╚Ťi.

Analiza Cuvintelor Cheie Reinventata

Cuvinte cheie - reinvent─âm analiza cuvintelor cheie

Verific─âm pozi╚Ťia cuvintelor ┼či g─âsim mii de cuvinte cheie; le alegem pe cele mai bune ┼či le acord─âm prioritate. ├Än plus fa╚Ť─â de datele privind volumul de c─âutare ╚Öi concuren╚Ťa, combin─âm scorul de dificultate al cuv├óntului cheie cu statisticile de verificare a traficului din Google Analytics pentru a decide ce cuv├ónt cheie va fi mai u╚Öor de clasat.
Optimizam Structura Site-Ului

Optimiz─âm structura site-ului

Utilizăm un verificator de linkuri interne pentru a vizualiza structura site-ului și pentru a descoperi instantaneu problemele de cod. Când vedem o problemă, remediem structura și exportăm modificările ca listă de verificare pentru programatorii web.

Verific─â Gradul De Optimizare SEO

Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â ├«┼úi spunem c─â dintr-un e╚Öantion de 1 miliard de pagini, 90,88% din pagini nu primesc trafic organic de la Google? Tu ┼čtii cum performeaz─â site-ul t─âu?

Prognoze realiste

Vizibilitate ┼či trafic sporit.
Prognoze transformate ├«n rezultate pentru afaceri. Ac╚Ťiunile SEO au impact asupra traficului organic, impact pe care te ajut─âm s─â-l m─âsori ╚Öi s─â-l ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti cu ajutorul campaniilor pe care le facem.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contacteaz─â-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
  • Un e-mail sau un apel
  • O estimare pentru proiect
  • O mini-analiz─â a site-ului
  • O prezentare online
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
În ce nisă activezi?
Cu aproximare, care este bugetul t─âu lunar pentru reclame?