Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

Ghid Optimizare SEO Gratuit


├Ämbun─ât─â╚Ťe┼čti vizibilitatea site-ului ├«n Google. De╚Öi instrumentele de c─âutare, cum ar fi Yahoo ╚Öi Bing, au propriile lor metode de indexare a paginilor, ├«n general, dac─â le urmezi, ├«╚Ťi vei ├«mbun─ât─â╚Ťi prezen┼úa pe fiecare. Acestea fiind spuse, Google este de departe cel mai folosit motor de c─âutare din Rom├ónia, potrivit GS StatCounter, cota de piata Google ├«n c─âutarile online pe luna ianuarie ┼či februarie 2022, ├«n Romania, se ridic─â la peste 98%.

SEO Gratuit

Seo Gratuit 2022
Seo Gratuit 2023

Câteva orientări sănătoase în SEO

Planific─â o strategie

Site-ul dvs. trebuie s─â fac─â dou─â lucruri. ├Än primul r├ónd, trebuie s─â fie conceput pentru a face ceea ce dori╚Ťi s─â fac─â, ├«n al doilea r├ónd, trebuie s─â serveasc─â clien╚Ťilor dvs. ceea ce au nevoie.

Prin urmare, trebuie s─â v─â clarifica╚Ťi urm─âtoarele puncte ├«n minte: Care este scopul site-ului? Ce vreau s─â ob╚Ťin cu el? Cum contribuie la atingerea obiectivelor companiei? La cine vreau s─â ajung? Ce doresc s─â fac─â grupul ╚Ťint─â? Te-ai ├«nscrie la newsletter-ul t─âu? ┼ói-ai cump─âra produsele sau serviciile? Ai rezerva o ├«nt├ólnire? Ce fac concuren╚Ťii pentru a atinge acelea╚Öi obiective? Cum ├«mi atrag clien╚Ťii? Ce instrumente de marketing voi folosi pentru acest lucru? Social media? Marketing digital de con╚Ťinut? Marketing web cum ar fi PPC (plata pe click)? SEO organic?

G─âzduire sigur─â

G─âzduirea este de obicei foarte ieftin─â. De╚Öi este tentant s─â iei cea mai ieftin─â op╚Ťiune, din asta nu vei avea c├ó┼čtig de cauz─â, ob╚Ťii ceea ce pl─âte╚Öti. G─âzduirea ieftin─â ├«nseamn─â adesea c─â vei partaja serverele pe care ruleaz─â site-ul web. Dac─â trebuie s─â partajezi servere cu alte site-uri, exist─â ╚Öansa ca site-ul s─â devin─â lent sau chiar s─â fie offline. Dac─â asta se ├«nt├ómpl─â o dat─â, nu este un dezastru. Dar dac─â se ├«nt├ómpl─â mai des, at├ót Google, c├ót ╚Öi vizitatorii vor avea ├«ncredere mai pu╚Ťin─â. ╚śi asta va afecta traficul ╚Öi pozi╚Ťia site-ului ├«n rezultatele organice Google. Aminte┼čte-┼úi, de asemenea, c─â site-urile cu o vitez─â mai mare de ├«nc─ârcare a paginilor sunt mai predispuse la un nivel mai mare ├«n SERP-uri, deoarece viteza de ├«nc─ârcare a paginii este un factor important pentru Google. A╚Öadar, asigur─â-te c─â ai un website fiabil ┼či firma ta de g─âzduire web ofer─â servicii pe m─âsur─â, pute┼úi verifica asta de AICI. ├Ä┼úi recomand─âm s─â nu mergi niciodat─â pe cea mai ieftin─â op╚Ťiune.

Urm─ârire utilizatori

Este posibil ca site-ul web să arate bine, dar cine îl vizitează? Este extrem de important să vă analizaţi site-ului web.

Dup─â o analiz─â concret─â vei afla: Num─ârul de vizitatori de pe site. Cel mai popular con╚Ťinut. Sursele de vizitatori. Cuvintele cheie pe care oamenii le introduc pentru a-╚Ťi g─âsi site-ul. Rata de respingere. C├ót timp stau oamenii pe fiecare dintre paginile dvs. Ratele de conversie. Utilizarea acestor informa╚Ťii te va ajuta s─â ├«┼úi ├«mbun─ât─â╚Ťe┼čti site-ul.

V─â recomand─âm s─â lucra╚Ťi cu Google Analytics ╚Öi Google Search Console.

Structura simplificat─â

Oferi╚Ťi o structur─â clar─â care face site-ul web u┼čor de utilizat. Urm─â╚Ťi ÔÇ×regula cu trei clicuriÔÇŁ. ├Än general, un client se a╚Öteapt─â la trei clicuri fa╚Ť─â de informa╚Ťiile pe care le caut─â. Cu fiecare clic al mouse-ului, un segment al publicului va p─âr─âsi pagina. Deci, meniul dvs. nu ar trebui s─â fie prea complex. ├Än acest fel, un vizitator poate verifica cu u╚Öurin╚Ť─â unde se afl─â pe site cuvintele cheie.

Cuvinte cheie

Dup─â ce ai formulat strategia, po╚Ťi ├«ncepe construirea site-ului. Dispune s─â ofere utilizatorului informa╚Ťii relevante clare. Aceasta ar putea fi text, imagini sau videoclipuri. Dar totul trebuie s─â se bazeze pe cuvintele cheie potrivite. Astfel Google determin─â categoria site-ului. Cum functioneaz├ú? Un utilizator web caut─â informa╚Ťii pe Google. El sau ea folose╚Öte anumite cuvinte cheie pentru a face acest lucru. ÔÇ×Servicii cur─â┼úenie ieftine ├«n apropiere de strada Onosifor Ghibu SibiuÔÇŁ sau ÔÇ×torturi de na╚Ötere pentru copii Cluj NapocaÔÇŁ sau „cazare pensiune cu piscin─â Transalpina”. ├Än primul r├ónd, Google analizeaz─â ce pagini web folosesc acele cuvinte specifice. Apoi, Google evalueaz─â ce pagin─â este cel mai probabil capabil─â s─â r─âspund─â la ├«ntrebare. Google livreaz─â mai ├«nt├ói aceste pagini ├«n rezultatele browserului. A╚Öadar, dac─â dore┼čti ca pagina web s─â atrag─â clientul potrivit, este esen╚Ťial s─â utilizezi cuvintele pe care vizitatorii le vor folosi. Pentru a face acest lucru, trebuie s─â g─âsi╚Ťi r─âspunsurile la urm─âtoarele ├«ntreb─âri: Ce cuvinte specifice folose╚Öte publicul ╚Ťint─â pentru a g─âsi informa╚Ťii? Ce informa╚Ťii caut─â?

Coţinut original

Seo Gratuit
Seo Gratuit

Imaginile ╚Öi videoclipurile sunt importante pentru vizitatorii. Ele fac textul de pe site mai u╚Öor de ├«n╚Ťeles ╚Öi, prin urmare, mai u╚Öor de citit. Aten╚Ťie: Google consider─â con╚Ťinutul cel mai important lucru, deoarece Google poate ÔÇ×citiÔÇŁ text mai bine dec├ót alte forme de con╚Ťinut. (Acesta este motivul pentru care ar trebui s─â v─â asigura╚Ťi c─â da╚Ťi descrieri bogate ├«n cuvinte cheie pentru con╚Ťinut video ╚Öi imagine). ├Än general, ar trebui s─â furnizezi informa╚Ťii unice ╚Öi relevante sub form─â de text. Folose┼čte cuvintele cheie ╚Öi sinonimele referitoare la cuvinte cheie.

Dac─â ai respectat sfaturile p├ón─â acum, ai f─âcut deja mult─â munc─â. Cele mai performante pagini web au link-uri de ie╚Öire ╚Öi de intrare. Niciun site de succes nu va func╚Ťiona f─âr─â acest tip de interac╚Ťiune. Web-ul este exact acela: interconectat. A╚Öadar, trimite vizitatori la alt con╚Ťinut relevant de pe website. ╚śi ├«ncurajeaz─â alte site-uri s─â se refere la propriul website. Dac─â informa╚Ťiile sunt suficient de interesante pentru a fi conectate, Google va vedea fiecare schimb de link-uri ca un vot de aprobare ╚Öi va pune site-ul mai sus ├«n rezultatele c─âut─ârii. Construirea profilului de leg─âturi se nume╚Öte ÔÇ×schimb de link-uriÔÇŁ. Este foarte important s─â te asiguri c─â site-ul web este prezent ├«ntr-o re╚Ťea de site-uri cu domeniu de activitate asem─ân─âtor.

Social media devine din ce în ce mai importantă în optimizarea motoarelor de căutare. De exemplu, o recenzie a afacerii pe Google My Business se va afișa automat în rezultatele browserului. În mod ideal, vei include butoane de partajare socială, astfel încât oamenii să poată partaja pagina sau blogul pe platforme sociale precum Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Ai nevoie de ajutor? Solicit─â o analiz─â gratuit─â a site-ului. Trimite-ne un email la contact@seocherry.ro sau scrie┼úi la WhatsApp 0751 882 384. Acum avem peste 5 ani de experien╚Ť─â ├«n marketing online, schimb de link ╚Öi conversie. Ne bucur─âm s─â ├«┼úi ├«mp─ârt─â╚Öim acest lucru.

Solicită oferta gratuită AICI. Așteptăm cu nerăbdare să te putem ajuta.