fbpx
Servicii Optimizare SEO
Facebook Ads
Solicită ofertă gratuit
WhatsApp 0751882384
L-D 10:00-15:00

Management Reputaţie

creste reputatia optimizare seo

Managementul Reputaţiei Online (ORM)

Astăzi, datorită expansiunii rapide a internetului şi a reţelelor sociale, Social Media (vezi Facebook, TripAdvisor, Google, Pinterest şi altele), reputaţia online reprezintă poate cel mai de preţ activ pentru o firmă (fie ea afacere, instituţie publică, primărie sau organizatie non-profit) sau persoană publică. O reputaţie negativă poate avea efecte dintre cele mai neplăcute la fel cum o reputaţie pozitivă ne poate propulsa direct în top.

O campanie de gestionare a reputaţiei online işi poate propune trei obiective principale

  • Creşte vizibilitatea şi încrederea afacerilor sau persoanelor publice. Dezvoltarea imaginii este astăzi dependentă de ceea ce se întâmplă pe internet. Vizibilitatea şi încrederea sunt poate cei mai importanţi factori în succes. 
  • Protejează afacerile şi persoanele publice de posibile atacuri de imagine. Pe cât de mari sunt oportunităţile din mediul online pe atât de ridicate sunt şi riscurile la care suntem expuşi. În orice moment, un angajat nervos poate scrie un comentariu negativ despre compania de unde a fost concediat, un client supărat poate scrie un review negativ despre experienţa de cumparare de la un magazin online, un consumator mofturos poate posta pe Facebook cât de proastă a fost mâncarea la restaurantul unde a luat prânzul, etc.
  • Ajută la refacerea imaginii persoanelor publice sau afacerilor în cazul în care aceasta a avut de suferit. Începerea unei campanii de Online Reputation Management trebuie să se facă în cel mai scurt timp. Primul pas este să preluam controlul şi să întelegem natura problemei iar apoi prin implementarea unui set de măsuri specifice, bazate în principal pe crearea de conţinut pozitiv să impingem în spate, la maxim, rezultatele negative.

Contactează-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
  • Un e-mail sau un apel
  • O estimare pentru proiect
  • O mini-analiză a site-ului
  • O prezentare online
Mesaj trimis!