Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

Marketing Hotelier ┼či Creare Site Hotel

Hotel Marketing Creare Site Hotel

Strategie pas cu pas

SEO Cherry lucreaz─â cu unitati de cazare, utiliz├ónd tehnici de marketing ├«ncercate ╚Öi testate pentru a cre┼čte numarul de rezerv─âri ╚Öi reputa┼úia online.
 • 2024 este anul de relansare a majorit─â┼úii afacerilor horeca. Oferim planuri de marketing personalizate: creare site-uri web, campanii, optimizare sau promovare pe Facebook & Google. ├Ä┼úi oferim expunere pentru a cre┼čte num─ârul de rezerv─âri cu cel pu┼úin 33% fa┼ú─â de ce ai ├«n prezent.
 • Aici intervenim noi, SEO Cherry! Vom folosi cuno╚Ötin╚Ťele noastre ├«n marketing ╚Öi ├«n domeniul hotelier pentru a-╚Ťi cre╚Öte num─ârul de rezerv─âri cu cel pu╚Ťin 33% fa╚Ť─â de ce ai ├«n prezent.
 • Cele mai bune campanii de marketing hotelier rareori se rezum─â la un singur lucru; sunt de obicei o combina╚Ťie de lucruri - strategie.
 • Atunci c├ónd caut─â cazare, utilizatorii Google includ loca╚Ťia ├«n expresia de c─âutare. Google va folosi rezultatele Map Pack pentru a oferi cele mai bune hoteluri din zona solicitat─â. O s─â ne sigur─âm c─â hotelul apare ├«n ├«nregistrarea Google My Business.
 • Proiect─âm, dezvolt─âm ╚Öi execut─âm strategii de marketing pe mai multe canale. Folosind o combina╚Ťie de con╚Ťinut media online ╚Öi offline, stabilim cele mai bune ╚Öi mai rentabile modalit─â╚Ťi de a v─â transforma vizitatorii ├«n rezerv─âri.
 • P├ón─â la ├«nceputul anului 2020, majoritatea hotelurilor ╚Öi a pensiunilor se bazau foarte mult pe un pilon de rezerv─âri popular ╚Öi p─âstrau ÔÇťo re╚Ťet─âÔÇŁ liniar─â pentru a avea oaspe╚Ťi ├«n loca╚Ťiile lor.
 • Mediul turismului este flexibil ╚Öi ├«mpreun─â cu apari╚Ťia situa╚Ťiei nedorite ap─ârute anul trecut, au dus la un impact negativ asupra acestei ramuri. Rezerv─ârile au devenit aproape inexistente ╚Öi comportamentul oamenilor s-a schimbat.┬á

Cum să faci parte din cei 9%? Te-ai întrebat vreodată cum ar fi pe pagina #1 Google?

╚śtiai c─â procentajul mediu de trafic generat de site-urile listate pe prima pagin─â a rezultatelor c─âut─ârii Google este de 91,5%? Astfel, obiectivul nostru este de a ajunge cu afacerea ta printre cei 9%.
Tool-Uri Premium

Tool-uri Premium utilizate în Optimizarea SEO

Pentru a te propulsa în topul Google si folosim tools-uri premium!

Tool Optimizare SEO ÔÇô Optimizarea SEO de succes a afacerii presupune utilizarea unor cuvinte cheie specifice, atent selec┼úionate pentru business-ul t─âu. Astfel, echipa noastra cerceteaz─â ├«n permanen┼ú─â noile tendin┼úe, volumul de c─âutare al topic-urilor, c├ót ┼či pozi┼úia pe care se afl─â site-ul tau pe acele cuvinte si fraze cheie.

Creeaz─â o experien╚Ť─â ╚Öi o poveste pentru caza┼úi, iar ace╚Ötia o vor spune mai departe

Cum ne vom asigura c─â 2024 va fi profitabil pentru hotel, penisune, spa, resport sau unitatea ta de cazare?

Studiu de Caz - Casa Dives - Varianta Boieresc─â

Pensiune cu Piscina Încălzită

Dupa aproape un an observ─âm rezultatele ╚Öi ├«n continuare oferim mentenan╚Ť─â.

59 200
vizitatori
pe an
1 820 000
afi┼č─âri
pe an
90
%
grad de ocupare
Marketing Hotelier

Rezultate Marketing Hotelier

 • Am creat ╚Öi am optimizat site-ul, iar la finalul procesului de optimizare realizat de Altomi Gabriel ╚Öi SEO Cherry, site-ul se afl─â pe prima pagin─â Google.
 • Casa Dives a ajuns la 1,82 milion de afi┼č─âri ├«n ultimele 12 luni, ├«n urm─âtoarea perioada sper─âm┬ás─â trecem de 2 milioane.
 • Grupul de cuvinte┬áÔÇťCasa DivesÔÇŁ┬áare 1,81 K acces─âri ┼či 11,51 K de afis─âri Google SEARP pe an.
 • Am optimizat Content Score, cu toate c─â nu ne apropiem la un rezultat de peste 90 de procente, am ob┼úinut vizitatori importan┼úi.
 • Site-ul Casa Dives a avut, in ultimele 12 luni din 2023 ╚Öi 2022 o medie de 174 959 vizitatori, din care 84,64 % provin din optimizarea Google.
 • A avut recomand─âri de pe un numar de 823 de site-uri ┼či este ├«n continu─â cre┼čtere.
 • Cele mai multe acces─âri le-am primit de pe pagina ÔÇťObiective Turistice Sibiu", peste 417 372 de afi┼č─âri ┼či 14 540 acces─âri, numai ├«n 2023.
 • Pozi┼úia medie ├«n rezultatele c─âut─ârii peste 14.1.
 • Mul┼úi proprietari de Hoteluri sau Penisiuni nu pun pre┼ú pe optimizarea SEO Local─â, mai sus ave┼úi un exemplu, ├«n ultimul trimestru am avut aproape 42 699 de c─âut─âri, doar din Google My Business.
Marketing Hotelier Creare Site Hotel

Studiu de Caz - Aida Hotel Spa & Tratamnet

Hotel cu Tratamnet Balnear

Dupa aproape un an observ─âm rezultatele ╚Öi ├«n continuare oferim mentenan╚Ť─â.

30 100
vizitatori
pe an
704 000
afi┼č─âri
pe an
66
%
grad de ocupare

Rezultate Marketing Hotelier

 • Am creat ╚Öi am optimizat site-ul, iar la finalul procesului de optimizare realizat de┬áAltomi Gabriel, site-ul se afl─â pe┬áprima pagin─â Google.
 • Aida Hotel Spa & Tratament a juns la 704 000 de afi┼č─âri ├«n ultimele 12 luni, ├«n urm─âtoarea perioada sper─âm s─â trecem de 1 milion.
 • Grupul de cuvinte┬áÔÇťHotel AidaÔÇŁ┬áare 321 K acces─âri ┼či 4,51 K de afis─âri Google SEARP pe an.
 • Am optimizat Content Score, cu toate c─â nu ne apropiem la un rezultat de peste 88 de procente, am ob┼úinut vizitatori importan┼úi.
 • Site-ul Aida Hotel Spa & Tratament a avut, in ultimele 12 luni din 2023 ╚Öi 2022 o medie de 57.051 vizitatori, din care 27,9 % provin din optimizarea Google, 59,2 % provin din campanii Facebook Ads, cu target persoane cu varste intre 5 5 – 65 ani si interesate de terapie.┬á
 • A avut recomand─âri de pe un numar de 108 site-uri ┼či este ├«n continu─â cre┼čtere.
 • Cele mai multe acces─âri le-am primit de pe pagina ÔÇťTotul despre Geoagiu B─âi", peste 253 605 de afi┼č─âri ┼či┬á7 179┬áacces─âri, numai ├«n 2023.
 • Pozi┼úia medie ├«n rezultatele c─âut─ârii peste 14.1.
 • Mul┼úi proprietari de Hoteluri sau Penisiuni nu pun pre┼ú pe┬áoptimizarea SEO Local─â, mai sus ave┼úi un exemplu, ├«n ultimul trimestru am avut aproape 57.370 de c─âut─âri, doar din Google My Business.

Studiu de Caz - Suru Hotel & Restaurant

Hotel în Bușteni

├Än ultimele 3 luni observ─âm rezultatele ╚Öi ├«n continuare oferim mentenan╚Ť─â.

9 954
vizitatori
ultimele 3 luni
14 437
afi┼č─âri
ultimele 3 luni
68
%
grad de ocupare
Marketing Hotelier Creare Site Hotel Suru

Rezultate Optimizare SEO

Suru Hotel & Restaurant, situat pe Valea Prahovei, ├«n sta╚Ťiunea Poiana ╚Üapului – Prahova, a experimentat o cre╚Ötere remarcabil─â a prezen╚Ťei sale online ├«n ultimele trei luni, gra╚Ťie colabor─ârii.

Cele mai impresionante rezultate ├«n termen de afi╚Ö─âri ╚Öi clicuri au fost ├«nregistrate de pagina dedicat─â obiectivelor turistice din Valea Prahovei. Aceasta a avut un r─âspuns fenomenal, subliniind interesul major al vizitatorilor pentru atrac╚Ťiile locale. Site-ul principal ╚Öi sec╚Ťiunile dedicate restaurantului ╚Öi informa╚Ťiilor turistice despre Valea Prahovei au avut, de asemenea, performan╚Ťe solide, cu un num─âr crescut de afi╚Ö─âri ╚Öi interac╚Ťiuni.

Aceste realiz─âri excep╚Ťionale eviden╚Ťiaz─â abilitatea de a aplica strategii eficiente, adaptate nevoilor specifice ale industriei hoteliere ╚Öi ale zonei turistice. Cre╚Öterea vizibilit─â╚Ťii a atras un num─âr semnificativ de vizitatori interesa╚Ťi, m─ârind astfel poten╚Ťialul de turisti.

Aceast─â colaborare demonstreaz─â c─â o strategie SEO bine g├óndit─â ╚Öi implementat─â poate genera rezultate rapide ╚Öi tangibile, consolid├ónd pozi╚Ťia unui hotel pe o pia╚Ť─â turistic─â competitiv─â.

Marketing Hotelier Creare Site Hotel Delta Est

Studiu de Caz - Delta Est Hotel & Restaurant

Cazare Hotel Sulina

├Än ultimele 2 luni observ─âm rezultatele ╚Öi ├«n continuare oferim mentenan╚Ť─â.

4 496
vizitatori
ultimele 2 luni
10 440
afi┼č─âri
ultimele 2 luni
90
%
grad de ocupare

Rezultate Optimizare SEO

Delta Est Hotel & Restaurant ╚Öi-a concentrat recent eforturile de marketing pe ├«mbun─ât─â╚Ťirea prezen╚Ťei online. Colabor├ónd cu Altomi Gabriel, care are expertiz─â ├«n marketingul hotelier, hotelul a reu╚Öit s─â ob╚Ťin─â rezultate semnificative ├«n doar dou─â luni.

Principalele pagini care au beneficiat de optimizare sunt legate de atrac╚Ťiile turistice ale Deltei Dun─ârii ╚Öi de facilit─â╚Ťile oferite de hotel ╚Öi restaurant. Pagina cu cele mai multe afi╚Ö─âri (19.418) ╚Öi clicuri (1.348) este dedicat─â obiectivelor turistice din regiune, demonstr├ónd interesul vizitatorilor pentru atrac╚Ťiile locale.

Site-ul principal a ├«nregistrat, de asemenea, un trafic solid, cu 11.680 de afi╚Ö─âri ╚Öi 789 de clicuri, iar paginile legate de restaurant ╚Öi de diferite aspecte ale vacan╚Ťelor ├«n zon─â au avut ╚Öi ele performan╚Ťe bune.

Rezultatele impresionante reflect─â abilitatea de a ├«n╚Ťelege ╚Öi de a r─âspunde nevoilor specifice ale industriei hoteliere. Optimiz─ârile au crescut vizibilitatea site-ului ├«n c─âut─ârile relevante, atr─âg├ónd un num─âr mare de vizitatori interesa╚Ťi ╚Öi sporind astfel num─ârul de rezerv─âri.

Această strategie eficientă de optimizare SEO reprezintă un exemplu elocvent care poate duce la rezultate rapide și semnificative.

Verific─â Gradul De Optimizare SEO

Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â ├«┼úi spunem c─â dintr-un e╚Öantion de 1 miliard de pagini, 90,88% din pagini nu primesc trafic organic de la Google? Tu ┼čtii cum performeaz─â site-ul t─âu?

Marketing Hotelier

Un site trebuie s─â fac─â dou─â lucruri, s─â atrag─â vizitatori ┼či s─â-i oblige pe ace┼čtia s─â ia m─âsuri. Acesti factori sunt masura┼úi prin: trafic ┼či rata de conversie.
Spa╚Ťiul virtual este unul dintre cele mai flexibile active de pe pia╚Ť─â: odata ajuns vizitatorul la dumnevaoastra pe site. Dac─â nu vinde╚Ťi o camera, un sejur, un pachet de cazare in primele minute de la navigare... ceea ce reprezinta foarte putin timp. Oportunitatea este pierdut─â. Vizitatorul probabil nu se mai intoarce niciodata.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contacteaz─â-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
Un e-mail sau un apel
O estimare pentru proiect
O mini-analiz─â a site-ului
O prezentare online
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
În ce nisă activezi?
Cu aproximare, care este bugetul t─âu lunar pentru reclame?