Servicii Optimizare SEO
Marketing
Creare Site
Consultanţă Gratuită
WhatsApp 0751882384
L-D 10:00-15:00

Marketing Hotelier ┼či Creare Site Hotel

Marketing Hotelier

Strategie pas cu pas

SEO Cherry lucreaz─â cu unitati de cazare, utiliz├ónd tehnici de marketing ├«ncercate ╚Öi testate pentru a cre┼čte numarul de rezerv─âri ╚Öi reputa┼úia online.
 • 2022 este anul relans─ârii este anul de relansare a majorit─â┼úii afacerilor horeca. Oferim planuri de marketing personalizate: creare site-uri web, campanii, optimizare sau promovare pe Facebook. ├Ä┼úi oferim expunere pentru a cre┼čte num─ârul de rezerv─âri cu cel pu┼úin 33% fa┼ú─â de ce ai ├«n prezent.
 • Aici intervenim noi, SEO Cherry! Vom folosi cuno╚Ötin╚Ťele noastre ├«n marketing ╚Öi ├«n domeniul hotelier pentru a-╚Ťi cre╚Öte num─ârul de rezerv─âri cu cel pu╚Ťin 33% fa╚Ť─â de ce ai ├«n prezent.
 • Cele mai bune campanii de marketing hotelier rareori se rezum─â la un singur lucru; sunt de obicei o combina╚Ťie de lucruri - strategie.
 • Atunci c├ónd caut─â cazare, utilizatorii Google includ loca╚Ťia ├«n expresia de c─âutare. Google va folosi rezultatele Map Pack pentru a oferi cele mai bune hoteluri din zona solicitat─â. O s─â ne sigur─âm c─â hotelul apare ├«n ├«nregistrarea Google My Business.
 • Proiect─âm, dezvolt─âm ╚Öi execut─âm strategii de marketing pe mai multe canale. Folosind o combina╚Ťie de con╚Ťinut media online ╚Öi offline, stabilim cele mai bune ╚Öi mai rentabile modalit─â╚Ťi de a v─â transforma vizitatorii ├«n rezerv─âri.
 • P├ón─â la ├«nceputul anului 2020, majoritatea hotelurilor ╚Öi a pensiunilor se bazau foarte mult pe un pilon de rezerv─âri popular ╚Öi p─âstrau ÔÇťo re╚Ťet─âÔÇŁ liniar─â pentru a avea oaspe╚Ťi ├«n loca╚Ťiile lor.
 • Mediul turismului este flexibil ╚Öi ├«mpreun─â cu apari╚Ťia situa╚Ťiei nedorite ap─ârute anul trecut, au dus la un impact negativ asupra acestei ramuri. Rezerv─ârile au devenit aproape inexistente ╚Öi comportamentul oamenilor s-a schimbat.┬á

Cum să faci parte din cei 9%? Te-ai întrebat vreodată cum ar fi pe pagina #1 Google?

╚śtiai c─â procentajul mediu de trafic generat de site-urile listate pe prima pagin─â a rezultatelor c─âut─ârii Google este de 91,5%? Astfel, obiectivul nostru este de a ajunge cu afacerea ta printre cei 9%.
Tool-Uri Premium

Tool-uri Premium utilizate în Optimizarea SEO

Pentru a te propulsa în topul Google si folosim tools-uri premium!

Tool Optimizare SEO ÔÇô Optimizarea SEO de succes a afacerii presupune utilizarea unor cuvinte cheie specifice, atent selec┼úionate pentru business-ul t─âu. Astfel, echipa noastra cerceteaz─â ├«n permanen┼ú─â noile tendin┼úe, volumul de c─âutare al topic-urilor, c├ót ┼či pozi┼úia pe care se afl─â site-ul tau pe acele cuvinte si fraze cheie.

Creeaz─â o experien╚Ť─â ╚Öi o poveste pentru caza┼úi, iar ace╚Ötia o vor spune mai departe

Cum ne vom asigura c─â 2022 va fi profitabil pentru hotel, penisune, spa, resport sau unitatea ta de cazare?

Studiu de Caz - Casa Dives - Varianta Boieresc─â

Pensiune cu Piscina Transilvania

Dupa aproape un an observ─âm rezultatele ╚Öi ├«n continuare oferim mentenan╚Ť─â.

50000
vizitatori
pe an
1000000
afi┼č─âri
pe an
88
%
grad de ocupare
Marketing Hotelier

Rezultate Marketing Hotelier

 • Am creat ╚Öi am optimizat site-ul, iar la finalul procesului de optimizare realizat de agen┼úia SEO Cherry, site-ul se afl─â pe prima pagin─â Google.
 • Casa Dives a avut 1 milion de afi┼č─âri anul trecut, anul asta sper─âm s─â trecem de 1,4 milioane.
 • Grupul de cuvinte┬áÔÇťCasa DivesÔÇŁ┬áare 2.2k acces─âri ┼či aproape 9k de c─âut─âri Google SEARP pe an (├«n condi┼úii de pandemie).
 • Am optimizat Content Score, cu toate c─â nu ne apropiem la un rezultat de peste 90 de procente, am ob┼úinut vizitatori importan┼úi.
 • Site-ul Casa Dives a avut, anul trecut in 2020 o medie de 58k vizitatori, din care 72,1 % provin din optimizarea Google.
 • A avut recomand─âri de pe un numar de 61 de site-uri ┼či este ├«n continu─â cre┼čtere.
 • Cele mai multe acces─âri le-am primit de pe pagina ÔÇťObiective Turistice Sibiu", peste 200K de afi┼č─âri ┼či 15K acces─âri, numai ├«n 2020.
 • Pozi┼úia medie ├«n rezultatele c─âut─ârii peste 11.5.
 • Mul┼úi proprietari de Hoteluri sau Penisiuni nu pun pre┼ú pe optimizarea SEO Local─â, mai sus ave┼úi un exemplu, ├«n ultimul trimestru am avut aproape 30K de c─âut─âri, doar din Google My Business.

Verific─â Gradul De Optimizare SEO

Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â ├«┼úi spunem c─â dintr-un e╚Öantion de 1 miliard de pagini, 90,88% din pagini nu primesc trafic organic de la Google? Tu ┼čtii cum performeaz─â site-ul t─âu?

Marketing Hotelier

Un site trebuie s─â fac─â dou─â lucruri, s─â atrag─â vizitatori ┼či s─â-i oblige pe ace┼čtia s─â ia m─âsuri. Acesti factori sunt masura┼úi prin: trafic ┼či rata de conversie.
Spa╚Ťiul virtual este unul dintre cele mai flexibile active de pe pia╚Ť─â: odata ajuns vizitatorul la dumnevaoastra pe site. Dac─â nu vinde╚Ťi o camera, un sejur, un pachet de cazare in primele minute de la navigare... ceea ce reprezinta foarte putin timp. Oportunitatea este pierdut─â. Vizitatorul probabil nu se mai intoarce niciodata.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contacteaz─â-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
Un e-mail sau un apel
O estimare pentru proiect
O mini-analiz─â a site-ului
O prezentare online
Mesaj trimis!