Servicii Optimizare SEO
Marketing
Creare Site
Consultanţă Gratuită
WhatsApp 0751882384
L-D 10:00-15:00

Optimizare Locală

Optimizare Locală

Deţii un business local? Ai un restaurant, o cafenea, un cabinet de avocatură sau unul stomatologic? Atunci ai nevoie de optimizare locală sau Local SEO.

Optimizarea locală este foarte importantă atunci când deţii o astfel de afacere. Important pentru business-ul tău este să ajungi la clienţii şi audienţa potrivită. Pentru acest lucru trebuie să-ţi promovezi afacerea în oraşul din care faci parte.
Tool-Uri Premium

Tool-uri Premium utilizate în Optimizarea SEO

Tool SEO PremiumPentru a te propulsa în topul Google si folosim tools-uri premium!

Tool SEO Premium – Optimizare SEO de succes a afacerii presupune utilizarea unor cuvinte cheie specifice, atent selecţionate pentru business-ul tău. Astfel, echipa noastra cercetează în permanenţă noile tendinţe, volumul de căutare al topic-urilor, cât şi poziţia pe care se află site-ul tau pe acele cuvinte si fraze cheie.

Google My Business

Ce este local SEO și cum îți poate ajuta afacerea?

Local SEO este una dintre cele mai importante strategii pentru afacerile locale orientate pe promovarea într-o anumită regiune sau într-un anumit oraș. Deci, obiectivul principal al unei campanii de Local SEO este anume promovarea axată pe componenta geografică. Ai nevoie de Local SEO dacă deții o afacere locală (un restaurant, salon de frumusețe, magazin, service auto etc.), cu o locație fizică, nu doar una virtuală.

Pentru a promova o afacere locală sunt necesare optimizări on page, dar și off page, ce au un caracter specific.

Cercetările arată că o mare importanță pentru Local SEO o au linkurile externe și optimizarea on site. Mai jos vă prezentăm factorii ce influențează la clasarea pe primele pagini ale rezultatelor organice ale unui site cu specific local (afacere locală):

 1. Semnale linkuri – 29%;
 2. Semnale SEO on page – 24%;
 3. Semnale comportamentale – 11%;
 4. Personalizare – 9%;
 5. Semnale citații – 8%;
 6. Semnale Google My Business – 7%;
 7. Semnale review – 7%;
 8. Semnale din rețele sociale – 5%.

De ce e bine să alegi servicii de optimizare locală pentru afacerea ta?

 • Revendicarea listării pe Google My Business este piatra de temelie a Optimizării Locale. Atunci când un client local caută un produs sau serviciu vândut de firma ta, ne propunem să obținem un rezultat cât mai relevant posibil.
 • Vom efectua cercetări corecte pentru a înțelege afacerea, valorile de bază, care sunt așteptările și obiectivele brandului. Vom stabili care sunt clienții pe care dorieşti să îi vizezi. Identificând comportamentul de căutare sau intenția publicului țintă, ne putem adapta eficient strategia. Vom identifica, de asemenea, oportunitățile de afaceri: punctele forte și punctele slabe.
 • Optimizarea conținutului din pagină este esențială pentru optimizarea locală. Prin desfășurarea unei campanii minuţioase, vom identifica cuvinte cheie relevante pentru a conduce mai mulţi clienţi pe site-ul web sau la locaţia ta, pentru a încuraja conversiile. Vom crea conținut informativ de calitate, bogat și optimizat, pentru a ne asigura că site-ul web apare în fața concurenţilor.

Daca te regăseşti mai jos, SEO Local este pentru tine

 • Utilizatorii caută chiar acum pe Google locuri de cazare si de petrecere a timpului liber: Hoteluri, Pensiuni, Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi, Terase, Pizzerii.
 • Dacă vrei sa promovezi produse şi servicii pe plan local: Magazine, lanţuri de supermarketuri, Florării, Bijuterii, Agenţii de Turism.
 • Vrei sa fi primul în Google Maps? Doctori, Cabinete Medicale, Avocaţi, Politicieni sau Partide Politice, Artişti, Notari sau Contabili.
 • Îţi oferim o poziţie de top pentru afacere ta: Bănci, Firme de Asigurări, Instituţii de Credit, Agenţii Imobiliare, Instituţii Financiare, Service-uri Auto, Rent A Car.

Verifică Gradul De Optimizare Locală

Serviciul Local SEO creşte vizibilitatea afacerii tale prin promovarea în top-ul site-urilor care oferă servicii într-o anumită zonă. Daca ai o afacere locală ai nevoie de trafic relevant din oraşul sau aria în care îţi desfăşori activitatea.

Agenţie Local SEO

SEO Cherry este o agenție dedicată succesului tău.
Echipa noastră de experți SEO aduce strategii și tehnici SEO dovedite pentru a creşte traficul pe site. Să fim sinceri, o creșterea a căutării organice nu poate fi întâmplătoare, ci este rezultatul faptului că o agenţie SEO talentată a lucrat pentru tine.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contactează-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
 • Un e-mail sau un apel
 • O estimare pentru proiect
 • O mini-analiză a site-ului
 • O prezentare online
Mesaj trimis!