Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

Optimizare Local─â

Optimizare Local─â

Deţii un business local? Ai un restaurant, o cafenea, un cabinet de avocatură sau unul stomatologic? Atunci ai nevoie de optimizare locală sau Local SEO.

Optimizarea local─â este foarte important─â atunci c├ónd de┼úii o astfel de afacere. Important pentru business-ul t─âu este s─â ajungi la clien┼úii ┼či audien┼úa potrivit─â. Pentru acest lucru trebuie s─â-┼úi promovezi afacerea ├«n ora┼čul din care faci parte.
Tool-Uri Premium

Tool-uri Premium utilizate în Optimizarea SEO

Tool SEO PremiumPentru a te propulsa în topul Google si folosim tools-uri premium!

Tool SEO Premium ÔÇô Optimizare SEO de succes a afacerii presupune utilizarea unor cuvinte cheie specifice, atent selec┼úionate pentru business-ul t─âu. Astfel, echipa noastra cerceteaz─â ├«n permanen┼ú─â noile tendin┼úe, volumul de c─âutare al topic-urilor, c├ót ┼či pozi┼úia pe care se afl─â site-ul tau pe acele cuvinte si fraze cheie.

Google My Business

Ce este local SEO ╚Öi cum ├«╚Ťi poate ajuta afacerea?

Local SEO este una dintre cele mai importante strategii pentru afacerile locale orientate pe promovarea ├«ntr-o anumit─â regiune sau ├«ntr-un anumit ora╚Ö. Deci, obiectivul principal al unei campanii de Local SEO este anume promovarea axat─â pe componenta geografic─â. Ai nevoie de Local SEO dac─â de╚Ťii o afacere local─â (un restaurant, salon de frumuse╚Ťe, magazin, service auto etc.), cu o loca╚Ťie fizic─â, nu doar una virtual─â.

Pentru a promova o afacere locală sunt necesare optimizări on page, dar și off page, ce au un caracter specific.

Cercet─ârile arat─â c─â o mare importan╚Ť─â pentru Local SEO o au linkurile externe ╚Öi optimizarea on site. Mai jos v─â prezent─âm factorii ce influen╚Ťeaz─â la clasarea pe primele pagini ale rezultatelor organice ale unui site cu specific local (afacere local─â):

 1. Semnale linkuri┬áÔÇô 29%;
 2. Semnale SEO on page┬áÔÇô 24%;
 3. Semnale comportamentale┬áÔÇô 11%;
 4. Personalizare┬áÔÇô 9%;
 5. Semnale cita╚Ťii┬áÔÇô 8%;
 6. Semnale Google My Business┬áÔÇô 7%;
 7. Semnale review┬áÔÇô 7%;
 8. Semnale din re╚Ťele sociale┬áÔÇô 5%.

De ce e bine s─â alegi servicii de optimizare local─â pentru afacerea ta?

 • Revendicarea list─ârii pe Google My Business este piatra de temelie a Optimiz─ârii Locale. Atunci c├ónd un client local caut─â un produs sau serviciu v├óndut de firma ta, ne propunem s─â ob╚Ťinem un rezultat c├ót mai relevant posibil.
 • Vom efectua cercet─âri corecte pentru a ├«n╚Ťelege afacerea, valorile de baz─â, care sunt a╚Ötept─ârile ╚Öi obiectivele brandului. Vom stabili care sunt clien╚Ťii pe care dorie┼čti s─â ├«i vizezi. Identific├ónd comportamentul de c─âutare sau inten╚Ťia publicului ╚Ťint─â, ne putem adapta eficient strategia. Vom identifica, de asemenea, oportunit─â╚Ťile de afaceri: punctele forte ╚Öi punctele slabe.
 • Optimizarea con╚Ťinutului din pagin─â este esen╚Ťial─â pentru optimizarea local─â. Prin desf─â╚Öurarea unei campanii minu┼úioase, vom identifica cuvinte cheie relevante pentru a conduce mai mul┼úi clien┼úi pe site-ul web sau la loca┼úia ta, pentru a ├«ncuraja conversiile. Vom crea con╚Ťinut informativ de calitate, bogat ╚Öi optimizat, pentru a ne asigura c─â site-ul web apare ├«n fa╚Ťa concuren┼úilor.

Daca te reg─âse┼čti mai jos, SEO Local este pentru tine

 • Utilizatorii caut─â chiar acum pe Google locuri de cazare si de petrecere a timpului liber: Hoteluri, Pensiuni, Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi, Terase, Pizzerii.
 • Dac─â vrei sa promovezi produse ┼či servicii pe plan local: Magazine, lan┼úuri de supermarketuri, Flor─ârii, Bijuterii, Agen┼úii de Turism.
 • Vrei sa fi primul ├«n Google Maps? Doctori, Cabinete Medicale, Avoca┼úi, Politicieni sau Partide Politice, Arti┼čti, Notari sau Contabili.
 • ├Ä┼úi oferim o pozi┼úie de top pentru afacere ta: B─ânci, Firme de Asigur─âri, Institu┼úii de Credit, Agen┼úii Imobiliare, Institu┼úii Financiare, Service-uri Auto, Rent A Car.

Verific─â Gradul De Optimizare Local─â

Serviciul Local SEO cre┼čte vizibilitatea afacerii tale prin promovarea ├«n top-ul site-urilor care ofer─â servicii ├«ntr-o anumit─â zon─â. Daca ai o afacere local─â ai nevoie de trafic relevant din ora┼čul sau aria ├«n care ├«┼úi desf─â┼čori activitatea.

Agenţie Local SEO

SEO Cherry este o agen╚Ťie dedicat─â succesului t─âu.
Echipa noastr─â de exper╚Ťi SEO aduce strategii ╚Öi tehnici SEO dovedite pentru a cre┼čte traficul pe site. S─â fim sinceri, o cre╚Öterea a c─âut─ârii organice nu poate fi ├«nt├ómpl─âtoare, ci este rezultatul faptului c─â o agen┼úie SEO talentat─â a lucrat pentru tine.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contacteaz─â-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
 • Un e-mail sau un apel
 • O estimare pentru proiect
 • O mini-analiz─â a site-ului
 • O prezentare online
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
În ce nisă activezi?
Cu aproximare, care este bugetul t─âu lunar pentru reclame?