Viteza de încarcare a site-ului este un factor ignorat de cele mai multe ori.
- Clienţii SEO Cherry au raportat o rată de conversie cu 10% mai mare.
- Salvăm un backup de siguranţă şi nu o să fie nici măcar 1 secundă site-ul tău offline.
- Analizăm tema, plugin-urile, serverul și baza de date, apoi vom găsi o modalitate de a remedia toate erorile, pentru a creşte performanţa de încărcare a site-ului.
- Aici intervenim noi! Folosim cunoștințele noastre în SEO și facem ca website-ul să fie mai rapid.
Cum să faci parte din cei 9%? Te-ai întrebat vreodată cum ar fi pe pagina #1 Google?
Tool-uri Premium utilizate în Audit Core Web Vitals
Pentru a te propulsa în topul Google si folosim tool-uri premium!
Actualizarea Google Core Web Vitals este aproape și este timpul să te concentrezi pe optimizarea site-ului tău web. Nimeni nu știe sigur, ce efect asupra clasamentului va avea actualizarea. Încă proprietarii de site-uri web din toată lumea, încearcă să se asigure că site-urile lor trec de evaluarea Core Web Vitals. Fă-ți site-ul să fie mai rapid.
Discuțiile despre lansarea Core Web Vitals de la mijlocul lunii iunie i-au îngrijorat pe specialiştii SEO.
-
Echipa SEO Cherry a efectuat un experiment să descopere corelația dintre viteza paginii și pozițiile în SERP-uri după actualizare. În urma rezultatelor analizate am aflat că scorul de optimizare este cel care influențează cel mai mult clasamentele mobile.
Până acum, acest lucru nu s-a schimbat deloc, iar optimizarea tehnică este în continuare vârful de lancie al clasamentul organic Google. Singurul motiv de îngrijorare este că există acum 22 de factori de optimizat în loc de doar 9 pe care îi aveam acum câteva luni. Vestea bună este că scorul de viteză al paginii poate fi îmbunătățit semnificativ, deoarece toți acești parametri sunt complet fixabili și gata de optimizare.
-
Trecem la un design responsive. Primul lucru pe care Google îl recomandă în timp ce se ocupă de redirecționările inutile este trecerea la un design responsive. Procedând astfel, putem evita redirecționările inutile între desktop, tabletă și versiunile mobile ale site-ului, precum și să oferim utilizatorilor o experiență excelentă pe mai multe dispozitive.
-
Conform recomandării oficiale Google, cea mai bună modalitate de optimizare a imaginilor este implementarea așa-numitelor „imagini responsive”. Practic, înseamnă că generăm diverse versiuni ale fiecărei imagini, imagini mari sau mici, astfel încât să se potrivească frumos tuturor dimensiunilor ecranului. Foarte important, trebuie specificat ce versiune se utilizează în HTML sau CSS cu ajutorul dimensiunilor ferestrei, interogărilor, etc. Apropo, iată un instrument bun care ne oferă o mână de ajutor cu generarea de imagini în diferite dimensiuni.
-
Chiar înainte de a trece la reducerea amânarea fişierelor CSS, trebuie să căutăm pe cele care nu avem nevoie și să le eliminăm. Aminteşte-ţi că una dintre cele mai simple modalități de a crește viteza site-ului web este reducerea resurselor, iar cea mai optimizată resursă este cea care nu este trimisă. După ce am șters CSS-ul, te important să optimizați restul regulilor CSS (reduceți codul inutil, împărțiți fișierele CSS, (reducem codul inutil, reducem spațiul alb etc.).
-
Reducerea dimensiunii totale a cererilor de rețea nu numai că poate accelera pagina, ci și economisi banii utilizatorilor pe care i-ar cheltui pe datele celulare consumate pe site-ul tău. Există destul de multe modalități de a reduce dimensiunea sarcinilor inutile. După ce am scăpat de toate cererile inutile, este corect să le facem pe cele rămase cât mai mici.
-
Cel mai neplăcut lucru despre aceste întârzieri de răspuns este că există o selecție destul de largă de motive care le pot cauza. De exemplu, acestea pot fi găzduirile lente, încărcare lentă a site-ului, oprirea din resursele maxime ale CPU, interogări lente de baze de date, folosire unei memorii mult mai mici etc. Așadar, încercăm să menținem timpul de răspuns sub 200 ms, deoarece acesta este un alt factor de viteză a paginii Google care poate avea un efect direct nu numai asupra vitezei site-ului, ci și a clasamentului.
-
Un DOM prea mare cu reguli de stil complicate poate afecta negativ lucruri precum viteza, timpul de rulare și performanța memoriei. Cea mai bună practică este să avem un DOM mai mic de 1500 de noduri în total. O practică foarte bună este eliminarea nodurilor DOM de care nu avem nevoie. Pentru aceasta luăm în considerare eliminarea DOM-urilor care nu sunt afișate în pagina de încărcat și le creem numai după ce un utilizator derulează pagina sau atinge un buton.
-
Când un browser solicită o resursă, serverul care furnizează resursa poate face browserul să o stocheze pentru o anumită perioadă de timp. Deci, dacă utilizezi cache-ul browserului, browserul utilizatorului va utiliza o copie locală în loc să o preia de la zero. Pentru a controla automat cum și pentru cât timp poate fi stocat în cache răspunsul, utilizăm o politică cache.