Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

AidaSenior.ro

Centru Reziden╚Ťial B─âtr├óni

Aida Senior Geoagiu B─âi

Sta╚Ťiunea Geoagiu B─âi, Jude╚Ťul Hunedoara

Calitatile apelor termale de la Geoagiu B─âi sunt cunoscute de acum 2.000 de ani, de pe vremea romanilor. Sta╚Ťiunea este amplasat─â la o altitudine de 350 de metri ╚Öi beneficiaz─â de o clim─â continental─â bl├ónd─â, f─âr─â v├ónt puternic sau geruri mari. Aerul este puternic ozonat, iar apele termale sunt potrivite pentru afec╚Ťiuni ale aparatului locomotor, ginecologice, boli de nutri╚Ťie, metabolice ╚Öi dermatologice.

Facilit─â╚Ťi all-inclusive pentru un stil de via╚Ť─â activ ├«n┬ásta╚Ťiunea balneo-climateric─â Geoagiu B─âi

Cazare și restaurant

B─âile romane de la Geoagiu contureaz─â o poveste veche de peste 2000 de ani. Sta╚Ťiunea balneo-climateric─â se bucur─â de privilegiul de a gazdui una din cele mai vechi exploat─âri de ape mineral-termale de pe teritoriul tarii, dat├ónd din perioada coloniz─ârii romane.

Baz─â de tratament

Prin facilit─â╚Ťile de Tratament se dore┼čte o nou─â abordare a conceptului cazare ╚Öi cur─â balneoÔÇôclimateric─â. Noi ├«mbin─âm cu succes beneficiile tratamentelor tradi┼úionale cu cele mai moderne tehnici ┼či terapii. Speciali┼čtii no╚Ötri vor avea grij─â s─â v─â sim╚Ťi excelent, iar terapiile s─â fie personalizate conform nevoilor.

Spa╚Ťii speciale pentru socializare

Loca╚Ťia dispune de zon─â special─â unde reziden╚Ťii pot socializa sau se pot bucura de alte activit─â╚Ťi de genul: ╚Öah, table, biliard, remmy, tenis de mas─â etc. Facilit─â╚Ťi all-inclusive care promoveaz─â un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi antrenant pentru seniori.

Ca acas─â, dar mai bine

Vezi website

Ajutăm seniorii să trăiască mai bine împreună

Exist─â multe feluri ├«n care pute╚Ťi tr─âi via╚Ťa de senior, dar niciunul comparabil cu stilul de via╚Ť─â independent, facilit─â╚Ťile ╚Öi serviciile op╚Ťionale de ├«ngrijire disponibile la Aida Senior Geoagiu B─âi

AlmaxResidence.ro
PerlaServices.ro
DeltaEst.ro
CastleTransylvania.ro
CosminGiredea.ro
SuruHotel.ro
HotelAida.ro
Casa-Artemis.ro
EvaluariAZ.ro