Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

Servicii SEO Craiova

Motivul pentru care ai aterizat pe această pagină este pentru că ai căutat Servicii SEO Craiova. 

Putem reproduce aceeași strategie SEO pentru afacerea ta ajutând-o să se poziționeze pentru cuvintele cheie legate de industria ta în partea de sus a primei pagini a tuturor platformelor motoarelor de căutare (Google, Yahoo și Bing).

Servicii SEO Craiova

Acest lucru ar ajuta la creșterea expunerii, a traficului, a apelurilor telefonice și a vizitelor pe care compania le primește în mod organic.

Optimizare Seo Craiova
Optimizare Seo Craiova

Ce este SEO?

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este procesul de îmbunătățire a clasamentului unui site pe motoarele de căutare, astfel încât site-ul să poată beneficia de traficul organic gratuit pe care îl oferă motorul de căutare.

De ce afacerea ta are nevoie de SEO în Craiova?

În ziua de astăzi când un potențial client caută o afacere locală în zona Craiova, primul lucru pe care l-ar face este să navigheze pe un motor de căutare precum Google, Yahoo sau Bing și să caute un cuvânt cheie care se referă la afacere. 

Să luăm, de exemplu, o persoană care un magazin de mobilă, primul lucru pe care l-ar face este să meargă pe un motor de căutare precum Google și să tasteze, „magazin biciclete Craiova”, site-ul optimizat pentru cuvântul cheie „magazin biciclete Craiova” apare în partea de sus a primei pagini a rezultatelor motorului de căutare. 

Cercetările arată că 92% dintre clienții care caută o afacere pe motoarele de căutare merg la companiile listate în partea de sus a primei pagini, iar 85% dintre acești clienți nu depășesc niciodată prima pagină. 

Acest lucru subliniază importanța SEO și cât de esențial este să ajute întreprinderile locale să câștige clienți.

Promovare Seo Craiova
Optimizare Seo Craiova

Procesul nostru SEO?

Cele două părți principale ale procesului nostru SEO sunt: SEO On-Page și Off-page 

SEO este practica de a optimiza un site web pentru a răspunde cerințelor motoarelor de căutare din lista de verificare a paginilor pentru a obține un un trafic mai mare. Mai jos sunt cerințele care trebuie îndeplinite pentru a avea o pagina SEO în Craiova:

.Titlul meta

⦁ Meta Descrierea

⦁ Etichetele Meta

⦁ Cercetare cuvinte cheie

⦁ Viteza paginii

⦁ Legături interne

⦁ Alt text pentru imagine

⦁ Structura url-ului

Harta site-ului

⦁ Google afacerea mea

⦁ Roboti.txt

⦁ Schema markup

Tools instrumente Google (Google analytics, Google tag, Google search console)

⦁ Bing Search console

Off Page SEO este practica de a dobândi relevanță și popularitate prin faptul că site-ul este menționat de alte site-uri web care au fost clasificate drept populare sau relevante pentru platformele motoarelor de căutare. Când un site web popular / relevant, cum ar fi un blog sau un site de știri locale din Craiova te menționează pe pagina lor, se numește backlink. Acest lucru înseamnă că afacerea ta vă construiți un factor de încredere pentru motoarele de căutare.

De ce să îţi crești veniturile cu o agenție SEO din Craiova?

SEO Cherry este o agenție de marketing digital SEO și servicii complete, care oferă o suită de soluții de marketing digital precum: Optimizare SEOCreare Site PensiuneServicii Social MediaOptimizare Viteza Site, Marketing Hotelier şi Creare Site HotelOptimizare LocalăAudit SEO TehnicAudit SEO Conţinut pentru a ajuta firmele din municipiul Craiova să-și gestioneze brandul și imaginea online, să-și îmbunătățească reputația, să conducă mai mult trafic către site-ul lor sau chiar locația afacerii, să genereze oportunitățile din mediul online și să facă mai multe vânzări.

Cauti servicii SEO Craiova pentru a ajunge pe prima pagina in Google?

Servicii SEO Craiova – solutia pentru afacerea ta online. Orice site web are nevoie de o agentie SEO pentru a face optimizare SEO. Pentru cresterea traficului pe o platforma web apeleaza la servicii SEO.

O afacere online, un site de prezentare sau un blog au ca scop atragerea de vizitatori. Alege servicii SEO Craiova pentru site-ul tau.

Optimizare SEO Craiova – Ce optiuni exista?

De fiecare data alegerea este in puterea clientului. Firma noastra ofera optimizare pe site si optimizare in afara site-ului. In cazul in care clientul are un buget minim si doreste sa faca treptat optimizare, recomandam optimizarea paginilor site-ului. In momentul in care fiecare pagina a site-ului este optimizata corect motorul de cautare ne poate identifica usor. 

Optimizarea in afara site-ului presupune construirea de linkuri externe. Aceste linkuri leaga site-ul dumneavoastra cu platforme puternice. Aceste platforme externe pot fi bloguri, site-uri de stiri, site-uri de comunicate de presa, advertoriale, etc. Optimizarea facuta in afara site-ului este extrem de valoroasa pentru cresterea autoritatii dumneavoastra. Aceste linkuri externe ofera o confirmarea a valorii site-ului dumneavoastra in fata motorului de cautare. Primim aceasta intrebare frecvent de la clientii nostri.

Putine persoane inteleg cat de avantajos este serviciul de optimizare.

Nu ești încă sigur dacă serviciile SEO sunt pentru tine?

Lămurește-te puțin mai jos

DE CE AM NEVOIE DE SERVICII SEO?

  • 72% dintre consumatorii care au făcut o căutare locală au vizitat un magazin în apropiere
  • 43% dintre consumatori fac research online în timp ce sunt în magazin
  • 89% dintre consumatori folosesc motoarele de căutare pentru a se informa în legătură cu decizia de cumpărare 64% din traficul de pe Internet este trafic organic, în comparație cu 2% din social media, 6% din reclame, 12% direct și 15% din alte surse de recomandare.Cu toate că traficul pare unul din cele mai importante lucruri pentru care ai avea nevoie de servicii SEO, adevăratul avantaj este relația cu clientul. Spre deosebire de reclame unde tu urmărești clientul, având un site optimizat, clientul te găsește pe tine.