fbpx
Servicii Optimizare SEO
Facebook Ads
Solicită ofertă gratuit
WhatsApp 0751882384
L-D 10:00-15:00

Servicii Social Media

Promovare Facebook Ads

Pentru prezenţă în online, ai nevoie de vizibilitate crescută şi o identitate puternică pentru afacerea ta. Cum poţi obţine asta?
 • Peste 10 milioane de români accesează Facebook.
 • Promovarea targetata pe Facebook şi Instagram.
 • Pâlnii de vanzare personalizate.
 • Strategie de marketing inteligentă.
promovare facebook ads

Facebook Ads! Vizibilitate şi trafic sporit.

Ceea ce îi face pe unii să aibă succes față de alții este că desfășoară o activitate intensivă de optimizare a bugetelor, experimentare continuă, reîmprospătare a creativelor, și nu în ultimul rând mentenanță a tuturor elementelor care țin de Facebook Ads.

Pâlnie de vânzare

Pâlnia de vânzare, numită şi funnel de marketing, este o metoda strategică de creşterea a profitului. Utilizată inteligent, îţi poate oferi rezultatele dorite pentru promovare Facebook într-un timp scurt!
funnel marketing

O metoda facilă de exemplificare grafică a paşilor şi etapelor parcurse de clienţi în promovare Facebook, pâlnia de vânzare te va ajuta să planifici strategia potrivită. Poate cuprinde un numar variat de paşi, în funcţie de rezultatele dorite.

 • Conştientizare (prezentarea afacerii)
 • Interes (informare suplimentară)
 • Decizie (vânzare şi achiziţionare)
 • Acţiune (retargetare şi încredere)

Află cum te poate ajuta procesul de promovare Facebook să obţii rezultatele dorite. Foloseşte inteligent un funnel de vânzari!

promovare pe instagram

Promovare pe Instagram

Instagram folosește aceleași instrumente eficiente de promovare precum Facebook ceea ce ne permite scalarea și optimizarea constantă a campaniilor.

Instagram este canalul cu cea mai mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani. Are peste 1 miliard de conturi active la nivel global și peste 1 milion de utilizatori doar în România.

Cu ajutorul anunțurilor personalizate poți transmite într-un mod mult mai creativ mesajul afacerii tale, construind relații cu potențialii tăi clienți.

agentie facebook

De ce să foloseşti promovarea Facebook?

Facebook este o platforma mai multe cu vaste modalităţi de targetare, pentru a putea ajunge la clienţii tăi. Putem să facem campanii orientate către obiectivele tale: dezvoltare vânzări online, generare de noi lead-uri sau trafic în offline.

Prin intermediul acestor servicii, afacerea ta va fi vizibilă potenţialilor clienţi, aşadar vei fi mai aproape de audienţă! Descoperă şi tu beneficiile SEO Cherry şi optează pentru promovare pe Facebook!

Brand Awareness
Prin campaniile de awareness creştem imaginea afacerii tale. Studiile arată că utilizatorii cumpără mai mult de la o afacere care are o comunitate. Prin campaniile de imagine, strângem mai multe like-uri la pagină şi ajungem la mai mulţi useri, păstrând un cost redus prin promovare Facebook.

Interacţiuni
Ai clienţi care îţi cunosc afacerea, însă nu au interacţionat înca cu ea? Facem campanii de retargeting pentru acele persoane, pâna când interactionează cu afacerea ta aşa cum ne dorim.

Ei au încredere în serviciile noastre

O parte din clienţi.
cazare cu piscina transilvania
idei pentru vacanta
agentie imobiliara alba iulia
piatra cubica cluj
cyber dacians atm pentesting
gresie alba iulia
evaluator de risc cluj
constructii garduri cluj napoca
Casa Artemis
perla service
cabinet psiholog cluj
balneomed alba
creative-concept-advertising

Optimizare Campanii Facebook Ads

De ce unele magazine online au succes pe Facebook și altele nu? Facebook-ul este simplu de utilizat, interfața este prietenoasă, sunt doar câteva tipuri de anunțuri sau de audiențe și acestea sunt disponibile tuturor.

Agenţie Social Media Marketing

SEO Cherry este o agenție dedicată succesului tău.
Echipa noastră de experți SEO aduce strategii și tehnici SEO dovedite pentru a creşte traficul pe site. Să fim sinceri, o creșterea a căutării organice nu poate fi întâmplătoare, ci este rezultatul faptului că o agenţie SEO talentată a lucrat pentru tine.
Altomi Gabriel
Owner/CEO SEO Cherry
Altomi Gabriel

Contactează-ne

Care sunt obiectivele tale de marketing?
Ce obţii?
 • Un e-mail sau un apel
 • O estimare pentru proiect
 • O mini-analiză a site-ului
 • O prezentare online
Mesaj trimis!