Optimizare SEO pentru clienţi din România
Marketing Hotelier
Promovare Hotel

DeltaEst.ro

Cazare În Delta Dunării - Delta Est Sulina

Ofer─â-i o experien╚Ť─â care va l─âsa urme frumoase ├«n amintirea destinatarului

VINO S─é DESCOPERI O LUME MAGIC─é

Cazare Delta Dun─ârii

Delta s-a format de-a lungul a 10 mii de ani ╚Öi continu─â s─â creasc─â ├«nc─â ╚Öi ast─âzi, fiind considerat─â cel mai t├ón─âr p─âm├ónt rom├ónesc. Este cea mai bine conservat─â delt─â din Europa, iar din anul 1990 este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerat─â rezerva╚Ťie a biosferei.

CAZAREA PERFECT─é PENTRU VACAN╚ÜA TA ├ÄN DELTA DUN─éRII Delta Est Hotel Sulina te a╚Öteapt─â s─â descoperi frumuse╚Ťile naturale ale Deltei Dun─ârii. Indiferent dac─â vii ├«n interes de afaceri sau pentru a cunoa╚Öte tradi╚Ťiile ╚Öi modul de via╚Ť─â al localnicilor din satele din ├«mprejurimi, la Delta Est Hotel vei fi ├«nt├ómpinat cu servicii de calitate ╚Öi o cazare confortabil─â. Vederea spre Dun─âre, situat─â ├«n imediata apropiere, ├«╚Ťi ofer─â oportunitatea perfect─â de a ├«ncepe explorarea Deltei. restaurant delta dunarii

Delecteaz─â-te cu preparate alese ├«ntr-o ambian╚Ť─â unic─â

Pentru a ne asigura ca ai parte doar de cea mai buna experien╚Ť─â ├«n concediu, Hotel Delta Est Sulina te invita sa degu╚Öti preparatele restaurantului. Buc─âtarii ╚Öefi sunt gata s─â te ├«nc├ónte cu meniuri alese, mereu proaspete ╚Öi preg─âtite cu grij─â. Ingredientele sunt atent selec╚Ťionate, iar meniul nostru a fost creat s─â satisfac─â toate gusturile. Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â iei masa afara, restaurantul nostru pune la dispozi╚Ťie o teras─â acoperit─â cu pergol─â, fiind pretabil─â pentru orice tip de vreme ╚Öi anotimp, astfel te po╚Ťi bucura de preparatele favorite ├«n orice condi╚Ťii. Dac─â ai un eveniment ├«n familie ├«╚Ťi putem rezerva foi╚Öorul nostru care ├«╚Ťi va oferi intimitatea dorit─â.

Excursie la gura de v─ârsare a Dunarii in Marea Neagr─â

├Äncepem o c─âl─âtorie ├«ncet ╚Öi sigur c─âtre Est, iar dup─â primele 15 minute de naviga╚Ťie pe Dun─âre, ├«nt├ólnim deja primul obiectiv: Farul Vechi. Acesta este un monument emblematic pentru Sulina, dar din p─âcate, se afl─â ├«ntr-o stare de paragin─â ╚Öi degradare. Cu toate acestea, are un farmec aparte ╚Öi o istorie frumoas─â. V─â povestesc cu siguran╚Ť─â mai multe despre aceasta pe barc─â. Este o experien╚Ť─â unic─â ╚Öi v─â ├«ncurajez s─â v─â al─âtura╚Ťi c─âl─âtoriei noastre ╚Öi s─â descoperi╚Ťi frumuse╚Ťea ╚Öi istoria acestui loc minunat!

Excursie P─âdurea Letea

Pornim ├«ntr-o c─âl─âtorie c─âtre Lacul Ro╚Öu ╚Öi Ro╚Öule╚Ť, printr-un traseu spectaculos. ├Änainte de a ajunge la primul canal, Canalul Busurca, trecem pe Dun─âre pe l├óng─â Fabrica de conserve din pe╚Öte, acum ├«n ruin─â din p─âcate. Mai apoi vom ├«nt├ólni Uzina de ap─â sau Castelul de ap─â, a╚Öa cum este cunoscut de sulineni, pentru c─â are o construc╚Ťie care seam─ân─â cu un castel. Aici v─â voi dezv─âlui o legend─â destul de interesant─â, nu prin intermediul internetului, ci personal ├«n barc─â.

Excursie Lacul Ro╚Öu ╚Öi Ro╚Öule╚Ť

Pornind din Portul Sulina, vei descoperi o biodiversitate uimitoare ├«n acest traseu. Primul canal pe care ├«l ÔÇ×cucerestiÔÇŁ este canalul Cardon, unul care poate p─ârea pu╚Ťin mai pu╚Ťin spectaculos, dar care are rolul de a te introduce treptat ├«n frumuse╚Ťea pe care o vei descoperi ├«n continuare. Acest canal a fost, la un moment dat, principala rut─â de leg─âtur─â dintre Sulina ╚Öi localit─â╚Ťile Letea, C.A Rosetti, Cardon ╚Öi Sfi╚Ötofca, ├«nainte ca drumul pietruit s─â fie amenajat ╚Öi acum se poate circula cu ma╚Öina.

Vezi website

Vacan╚Ť─â ├«n Sulina, ┼ú─ârmul dintre ape

Redescoper─â Delta Dun─ârii printr-o experien╚Ť─â ce-╚Ťi ofer─â mai mult dec├ót o cazare

AlmaxResidence.ro
PerlaServices.ro
CastleTransylvania.ro
AidaSenior.ro
CosminGiredea.ro
SuruHotel.ro
HotelAida.ro
Casa-Artemis.ro
EvaluariAZ.ro